sobota 19. července 2008

VŠECHNO NEJLEPŠÍ TATÍNKOVI

Sice jsem psala zhruba před týdnem o svých narozkách, ale neřekla jsem o narozkách mého tatínka Leonka, který prosím dovršil své první šedesátky :-) Teda číslice s první šestkou na začátku. Že na to nevypadá?! Jeho den zrození je 6.7.1948. Výhoda je, že v každém roce je na ten den svátek :-) Se uměl narodit co?
Oslava byla plánovaná vcelku dlouho, ale přesto se pár členů rodiny účastnit nemohlo. Jedna teta se strejdou měli dovču a babička s dědečkem Kohútovi odlétali v červnu do Kanady za jednou ze svých dcer, Hankou, vnoučaty a třemi pravnoučaty. I tak se oslava myslím povedla, jídla bylo až až, sluníčka bylo akorát a dobrá nálada nás také neopustila.Tatínek dostal plno dárků, i dárek co mu asi vyrazil dech :-) Samozřejmě kromě rotopedu od synátora, dostal od dcery „půlku dárku“ a to v podání klece na druhou půlku a to korelu :-) Když tu krabici odbalil, stál opařený, nevěděl co říct, založené ruce a byl fakt v šoku. Totiž táta když nemluví, to je co říct :-D (promiň tatínku nemyslím to zle ;-) )

Korelku si pořídil o týden a den později nakonec sám. Takže mám(e) po dlouhé době opět korelu, je to ještě vykulené mládě a jmenuje se Pepík (Pepíno). Už není tatínek doma celý den sám, jak si stěžoval :-)

PS:ty věnce byl můj nápad :-) praštěná upomínka co?















1 komentář:

Geraldo Maia řekl(a)...

Hello VLAĎULKA,
It is a great pleasure to be visiting for the first time your blog.
Best wishes from Brazil:
Geraldo